Mød Ea Gram-Rankin fra Esbjerg | Vadehavskysten

Mød Ea Gram-Rankin fra Esbjerg

Foto: Vadehavskysten

Jeg hedder Ea Gram-Rankin. Jeg er 39 år. Jeg er mor til Mason på 8 og Mila på 5. Jeg bor sammen med min kæreste Lars og hans to børn på 7 og 4 år.

Jeg har Rankin Park café. En grøn oase midt i hjertet af Esbjerg. Jeg har boet i Esbjerg i 7 år nu. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men kom hertil efter 14 år i London.

Der er sket rigtig meget med Esbjerg siden jeg tog afsted. Den er bare vokset og blomstret op som en fantastisk by ved Vesterhavet. Vi har vores eget bryghus nu, som jeg synes er sindssygt hyggeligt og fuld af charme.

Vi har en masse små caféer og restauranter, hvor du kan tage take away, og tage en tur ned på de smukke grønne områder, som vi også har fået i byen.

Når vi har fri, og når jeg skal slappe af sammen med børnene. Så synes jeg at Esbjerg har fået rigtig meget at byde på. Vi er rigtig meget på GAME Streetmekka, som er vores skaterpark. Ungerne elsker det. Vi kan være udenfor, og vi kan være samlet som familie. Jeg synes det er fantastisk.

Esbjerg er bare vokset og blomstret op som en fantastisk by ved Vesterhavet.

Byen har rigtig meget kultur, og jeg synes at det er fedt. Vi har Musikhuset som de bliver ved med at udvikle på. Vi er tit oppe i soppebassinet deroppe.

Marbæk er et super fedt sted. Jeg tager derud med veninderne. Vi tager en time på paddleboard og bare slapper af og får vendt verdenssituationen. Jeg tager også derud med ungerne. De elsker at løbe rundt nede på stranden og spille fodbold, mens vi tænder bål, griller og nyder at vi har det så tæt på.

Jeg synes, at man skal tage udgangspunkt i Esbjerg, når man er på Vestkysten.

Det er mega fedt med en dagstur til Ribe. Det er den smukkeste gamle by og de hyggeligste gader, du har dernede.

Du skal på tur til Fanø. 

Det er en helt anden verden, selvom det kun er 12 minutter fra Esbjerg.

Du skal bare ud og gå på strandene.

Du skal se solnedgang, og du skal mærke vestenvinden, du skal tage en lille badetur, hvis du er til det. Det er en fantastisk strand, som vi har herovre.

 

Med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse