Ferie og oplevelser på Fanø

Foto:Vadehavskysten&Vadehavskysten

Ferie på Fanø er fantastisk

Overvejer du en ferie på Fanø? Denne ø har det hele. De to historiske og smukke søfartsbyer Nordby og Sønderho, som emmer af stemning og nostalgi. Fanø har også en fantastisk natur og 15 km ubrudt sandstrand, spændende museer og masser af liv.

På vestsiden af Fanø ligger feriehuse, campingpladser og hoteller spredt ud over det smukke klitlandskab. Nærheden til naturen, den friske luft og roen gør ferie på Fanø til en helt speciel oplevelse. Fanø er den eneste ø på den jyske vestkyst med færgeforbindelse. Sejlturen fra Esbjerg til Fanø tager kun 12 min og de 3 færger Menja, Fenja og el-færgen Grotte sejler i pendulfart. Allerede på færgen får man den første fornemmelse af, at her hersker der fred og ro.

Langt det meste af Fanø er naturområder, som er en del af Nationalpark Vadehavet. Så selv når der er flest mennesker om sommeren er det nemt at finde steder, hvor man kan færdes helt uforstyrret.  Oplev det rige fugle- og dyreliv med sæler, rådyr og kaniner. Er du til sport og action er der et strandområde, hvor der surfes og køres med strandsejlere.

Historien om Fanø | Vadehavskysten

Historien om Fanø

Foto: @Flying October

@vadehavskysten - #vadehavskysten