©  Foto:

Rankin Park - økologisk café i Esbjerg

Rankin Park er en skøn cafe midt i Esbjerg, der udover en spændende byg-selv brunch tilbyder en sund, lækker og anderledes menu. Rankin Park er derudover hyggestue, vinbar, kaffebar, tapasbar og serverer de lækreste cocktails.

Dagen på Rankin Park starter med byg-selv brunch og fortsætter med "dagens menu". Her sammensætter du selv tre retter på din platte fra vores sjove, anderledes, øko-baserede, sunde menu. Der ud over er der hjemmelavet dips, sandwich, tapas og lækre kager. Her er noget for kødspisere, men i særdeleshed også for vegetar og veganer - eller bare for dem der er trætte af burger og fritter. 

Caféen er uformel, hyggelig og varm, og med økologisk kaffe & the, økologiske kolde drikke, sydafrikanske vine og fantastiske cocktails får du en oplevelse for alle sanser. 

Rankin Park har en lukket grøn, frodig, hyggelig gårdhave med sandkasse til de små, masser af solskin og læ for vestenvinden. Caféen er handicap-venlig, har god plads til barnevogne og kørestole og byder store som små velkomne.

Gratis wifi.