Gå til indhold
Spis på Fanø

Spisesteder på Fanø

Foto: FlyingOctober

På Fanø finder du gode restauranter og cafeer, stor kærlighed for brugen af lokale fødevarer og kærlighed til god kvalitet.
Med Sønderho Kro, Fanø Krogaard og Kellers Badehotel i spidsen, er der opstået en tradition for gode spisesteder på Fanø.

Alle kan være med. Om du er til burger med kvalitetskød fra Fanø, en sammensat menu med flere serveringer og passende vinmenu eller den særlige egnsret bakskuld er Fanø et godt sted at være.

En væsentlig grund til det høje kvalitetsniveau er, at spisestederne er gode til at bruge lokale varer. Fanø Bryghus er Danmarks bedste af slagsen, og Slagter Christiansen er Danmarks bedste slagter igen i år. Udover disse kan der blandt andet nævnes den højt præmierede Fanø Rom, anerkendte Fanø Laks, Sønderho Gårdbutik, som blandt andet leverer økologiske æg og oksekød til nogle af øens spisesteder, samt Fanø Angus & Merino, som blandt andet leverer angus oksekød til The Burger Boys' sprøde burgere.

Se også GASTRONOMISKE OPLEVELSER PÅ FANØ

Liste
Kort
Kellers Badehotel og Spisehus - Fanø
Foto: Kellers Badehotel og Spisehus

Kellers Badehotel og Spisehus - Fanø

Vi vægter det gode håndværk, smag, service og personlighed og serverer mad tilberedt af de bedste råvarer fra Vadehavsområdet i hyggelige lokaler tæt på stranden på Fanø.

Læs mere
Rudbecks Fanø
Foto: Rudbecks Fanø

Rudbecks Fanø

Med en baggrund i landbruget er forståelsen for råvarerne integreret i hele familien. Hos Rudbecks har vi fokus på en helstøbt oplevelse - hele vejen fra jord til bord.

Læs mere
Fanø Krogaard
Foto: Fanø Krogaard

Fanø Krogaard

Dit andet hjem på den modsatte kyst - kun 12 minutters sejlads fra Esbjerg havn - med udsigt over Vadehavet og fokus på nærvær, kvalitet, lokale råvarer og økologi.

Læs mere
Lighthouse Burgers
Foto: Rindby Supermarked

Lighthouse Burgers

Få en dejlig burger fra Lighthouse Burgers lige ved Rindby Supermarked. Her kan du få stillet sulten, få en barista kaffe, handlet og nuppe en is på vejen til stranden. 

Læs mere
Restaurant Sønderho Kro på Fanø
Foto: Sønderho Kro

Restaurant Sønderho Kro på Fanø

Nok er Sønderho Kro en af landets ældste, men vores køkken er helt i front i forhold til den nyeste gastronomi.

Læs mere
Fanø Bryghus - lokal dansk bryggeri
Foto: Fanø Bryghus

Fanø Bryghus - lokal dansk bryggeri

Fanø Bryghus laver mange øl. Rigtig mange øl. I vores Brygger Bar er der mulighed for at smage en god håndfuld af dem.

Læs mere

Axel’s Kitchen på Fanø - restaurant for hele familien

På Fanø finder du kun ét spisested, med et stort indendørs legeland til børn. Nyd en lækker italiensk pizza, imens børnene hygger sig med at lege. Vi laver vores pizza'er med gode råvarer fra Fanø og ...

Læs mere
HAVEN Fanø, spiseri
Foto: Vadehavskysten

HAVEN Fanø, spiseri

I spiseriet hos HAVEN Fanø kan du bl.a. finde sandwich fyldt med råvarer fra lokale virksomheder som Fanø skinke og Fanø Laks.

Læs mere

Follow us: