Vadehavskysten
Spis på Fanø | Vadehavskysten

Spis på Fanø

Fanø er blevet et hotspot for madelskere. Med Sønderho Kro og Kellers Badehotel i spidsen er der opståen en tradition for gode madsteder på Fanø med fokus på kvalitet og lokale råvarer.

Det gælder både de deciderede gourmetrestauranter og dem, der tilbyder mere prisvenlig mad. Der er noget for enhver smag og pengepung, men med et Fanø præg. Det viser sig blandt andet med den traditionelle egnsret Bakskuld, som er en tørret og røget ising. Den kan fås i både sin traditionelle og enkle form, men også med et moderne tvist.
En væsentlig grund til det høje kvalitetsniveau er er de eksklusive fødevareprodukter, der er opstået. Fanø Bryghus, Fanø Laks, kødet fra Sønderho Gårdbutik og Fanø Angus & Merino samt ikke mindst skinkerne og pølserne fra Slagter Christiansen er bare nogle af de produkter, der gør indkøbsoplevelsen til noget særligt på Fanø. For slet ikke at tale om den højt præmierede Fanø Rom.