VisitRibeEsbjerg

Fanø Krogaard

Dit andet hjem på den modsatte kyst - kun 12 minutters sejlads fra Esbjerg havn - med udsigt over Vadehavet og fokus på nærvær, kvalitet, lokale råvarer og økologi

Den 1. November 2019 startede en ny epoke på Fanø Krogaard, idet vi overtog det dejlige sted. Det blev også starten på en meget omfattende ”fra kælder til kvist” ombygning.

Vi åbnede dørene igen den 26. juni med en helt ny indretning og koncept med vægt på, at det traditionen tro vil være stedet på Fanø, hvor fanniker og turister kan mødes hver dag, året rundt. Vi vil fastholde nogle traditioner, men også lave mange nye tiltag med respekt for Fanø, kroen og gæsterne.

Krogaarden består af ialt 20 unikke værelser og to spisesteder, “Den Fine Stue” og “De Tre Stuer”.

Vi har gjort os særligt umage med at indrette vores skønne værelser, for at give dig den unikke stemning af Fanø Krogaard, hvor charme og sjæl er essentielt. Kunst og møbler er håndplukkede, så du kan bo i en autentisk atmosfære med en blanding af vintage, antik og tidløst, dansk design.

Krogaardens køkken fokuserer på at servere velsmagende og velkendte retter, som tager udgangspunkt i lokale og friske råvarer. Restaurantens basale værdier er, at økologi, dyrevelfærd og årstiderne sætter deres aftryk på menukortet, samt at serveringernes elementer tilberedes med respekt for det klassiske danske køkken.

På Krogaarden er mad noget man samles om, for at dele med hinanden, ved at smage og opleve i fællesskab.