Gå til indhold

Book private guidede byvandringer

Foto: Vadehavskysten

Her kan du se alle temaer der er at vælge imellem. Har du brug for en særlig tur, og du umiddelbart ikke kan finde den her, kan du skrive til os på mail dgr@sydvestjyskemuseer.dk

Guiderne i Ribe er altid klar til at give byens gæster en god oplevelse!

En vandring gennem Ribes gamle, brostensbelagte gader er også en vandring tilbage i tiden. Få sat ord på det hele ved at bestille en guidet tur. Vi har et team af entusiastiske guider, som året rundt kan bestilles til guidede ture i Ribe om omegn.

Vores guider kan gennemføre turene på dansk, engelsk og tysk. Vi tilbyder guidede ture til fods i den gamle bydel, rundvisninger i Ribe Domkirke, på Museet Ribes Vikinger og i Sct. Catharinæ Kirke og Kloster, Ghost Walks samt ture i marskområdet.

Som noget nyt tilbyder vi også, at du kan bestille din egen vægterrundgang i vintersæsonen hvor vægterne ikke går de offentlige vægterrundgange.

Kortfristede bestillinger - bemærk venligst, at det ikke er muligt at bestille en tur kortfristet op til eller i weekender og søn-og helligdage.

Ved spørgsmål kan du ringe til Det Gamle Rådhus i Ribe på tlf. 27 74 12 85 eller sende en mail til dgr@sydvestjyskemuseer.dk.

2 timers guidet byvandring

Book din egen private tur med en af byens dygtige guider.

3 eller 6 timers guider byvandring

Book din egen private tur med en af byens dygtige guider.

20 minutters vægteroptræden

Et hyggeligt indslag til din fest eller arrangement.

Guidede ture på Ribes Vikinger

Rundvisningerne foregår i Museets udstillinger - der skal betales entré til museet.

Kulturhistoriske læringstilbud

Læring gennem oplevelser - en række lærerige oplevelser til børn og elever i alle aldre.

Follow us: