Ny bageroplevelse på vej på Fanø: Guldægget åbner i Brugsen
En ny æra for friskbagt brød begynder snart på Fanø. Den populære bager- og cafévirksomhed Guldægget fra Esbjerg slår dørene op på øen i samarbejde med SuperBrugsen i Nordby - og det markerer både nye smagsoplevelser og nye jobmuligheder.
16.05.2025
Nyt samarbejde med ambitioner
Fra 1. juni 2025 overtager Guldægget driften af SuperBrugsens bagerafdeling. Initiativet kommer som led i SuperBrugsens ønske om at løfte kvaliteten på brød og kager til nye højder - en ambition, som nu bliver til virkelighed i et samarbejde med de erfarne bagere fra Esbjerg.
Guldægget har i flere år haft øje på Fanø, men det skulle være under de rette omstændigheder. Da Bent fra Brugsen tog hul på en større ombygning, gav det hele mening.
Fra bake-off til ægte bagerhåndværk
Det nye setup i SuperBrugsen i Nordby bliver langt mere end et traditionelt bake-off-koncept. Med professionelle faciliteter som hæveskabe, ovne og køle- og fryserum skal der bages lokalt på Fanø med Guldæggets velkendte opskrifter.
Sortimentet bliver alt fra sprøde croissanter og klassisk wienerbrød til et udvalg af friskbagte kager - dagligt leveret fra Guldæggets bageri i Esbjerg og lokalt bagt på Fanø.
Nye job på vej på Fanø
Fanø har i dag ingen selvstændig bagerbutik, men det laves der nu om på. Foruden de eksisterende medarbejdere i bagerafdelingen, forventer Guldægget at ansætte 15 nye medarbejdere, svarende til 7 fuldtidsstillinger.
Brugsen har et godt navn på Fanø og de rette varer. Guldægget har allerede erfaringer med lignende samarbejder med Meny og Løvbjerg, så det kan blive et rigtig godt samarbejde mellem to stærke virksomheder.
Som en del af det nye tiltag gennemgår hele bagerafdelingen desuden en omfattende modernisering i takt med renoveringen af butikkens indgangsområde.