Gå til indhold
Lise Frederiksen fra Ribe | Vadehavskysten

Mød Lise Frederiksen fra Ribe

Foto: Vadehavskysten

Jeg hedder Lise Frederiksen og er gift med Poul Anker Nielsen. Jeg har boet 34 år i Ribe. Og vi har tilsammen tre børn og fem børnebørn.

Jeg har en café nede midt i Ribe by, hvor jeg sammen med mit personale og frivillige arrangerer en del forskellige koncerter og events. Det er en stor del af mit liv at være med til at lave arrangementer.

Der er en stemning i Ribe, som er helt, nærmest udefinerbar. Vadehavet og området, er spændende om det er den koldeste vinter i januar. Det byder på noget året igennem.

Efteråret med alle de store naturoplevelser med fugletræk, af forskellig slags. Og når man snakker med nogen af de gamle i området, så siger de altid: ”Amen de fugle har jo altid være her”. De regner det ik.

Der er en stemning i Ribe, som er helt, nærmest udefinerbar.

Når man så tager med en guide, så får man en særlig spændende fortælling om meget mere end bare lige fuglene - om en helt masse andet natur. Ellers så synes jeg, at der er noget hele tiden som man kan opleve.

Altså når du er i Ribe så skal du ud at opleve gaderne.

Gå i gaderne, se alle de skønne huse.

Vi har, så mange fredede huse.

Vi er vel den by i provinsen, som har flest fredede huse så vidt jeg ved.

Så skal man ud at besøge nogle museer.

Jeg synes, at der er så meget historie, man kan opleve.

Ved Vadehavskysten synes jeg der er et rigtig bredt udvalg, af gode restauranter, der gør brug af alle de gode lokale råvarer der faktisk laves, i hele vores område.

 

Med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Follow us: