Ribe

Turisme vi kan leve af og med

Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune

Vi vil øge indtjeningen fra turismen i destinationen. Og det skal ske i balance med de lokale samfund, klimaet og miljøet.

 

Vi ser et stort potentiale i at skabe en sund vækst i turismen i vores destination. Vi har oplevelserne, som mange gæster med stor købekraft efterspørger. Vi har infrastrukturen. Vi har fortællingerne, som kan tiltrække flere gæster. Og vi har plads til flere gæster, hvis de i højere grad kom til os uden for højsæsonen.

Når vi får flere gæster i skuldersæsonen, får du som aktør en bedre forretning. Det giver basis for flere jobs og større lokal opbakning. Det er også her, vi kan byde på store signaturoplevelser som sort sol og masser af østers.

Når vi spreder gæsterne, får de større oplevelser. Og du får måske tid til at lære dem endnu bedre at kende. Det giver glade gæster. Og glade gæster giver igen. Også på vores tredobbelte bundlinje: Din, lokalsamfundet og naturen.

Fokuspunkter:

  • Balancegang med fordeling af gæster over hele året
  • Bæredygtig udvikling (social, økonomisk og miljø)
  • Det er vores mission at styrke din forretning
  • Derfor arbejder vi for at skabe turisme, du kan få en forretning ud af
  • En stærk og balanceret turismesektor tiltrækker arbejdskraft og studerende, styrker erhvervsudvikling og gør lokale i området glade