©  Foto:

Beachracer Fanø - Blokart

Få en uforglemmelig oplevelse med et race i Blokarts, tre hjul, et sejl og stranden på Fanø. En Blokart er groft sagt en optimistjolle på hjul, hastigheder på 30-50 km/t er let opnået alt efter vind.

Gå ikke glip af den helt enestående fornemmelse det er, når vinden tager fat i sejlet og du lydløst kører hen over stranden. Efter en kort men grundig instruktion skubbes i i gang på den afmærkede bane. Beachracer kan, alt efter ønske, opsætte en regatta (en afmærket bane, hvor der skal køres og rundes en række markeringer) eller i kan køre frit på det store område ved Rindby Strand.

Alle kan køre Blokart. Det tager som regl ikke mere en fem til ti minutter før i føler at i har styr på strandsejleren. At køre Blokart handler ikke om team building og alt muligt andet marketingsnak. Det handler om at have det sjovt og prøve noget der får grinet frem i de fleste. Kør som hold med faste skift eller kør som i vil. Beachracer råder over syv Blokarts. Alt efter vejr anbefales det at medbringe skiftetøj (hvis der er vådt på stranden) og solbriller (hvis der er sol og sandfygning).

See you on the beach, racers.