Indsigt udvikling

Indsigt der skaber udvikling

Foto: Ben White

Uden gæster bliver der ingen fest. Derfor prioriterer vi at fremskaffe et stærkt data- og vidensgrundlag i alle vores udviklingsprojekter.

 

Vi arbejder aktivt for at skabe et strategisk samarbejde på tværs af alle aktører i Destination Vadehavskysten. Vi støtter op om vores partneres produkt- ogforretningsudvikling. Blandt andet ved at fremskaffe en robust beslutningsgrundlag baseret på viden om vores gæsters ønsker nu og i fremtiden.

Som en væsentlig del af denne indsats arbejder vi også for at få skabe projekter, der medfinansieres af f.eks. Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og flere strategiske partnere.

Endelig er vi med i Destination Digital, hvor vi samler en række datakilder i en platform, der kan hjælpe dig som aktør med at optimere din forretning. Ud fra data som det aktuelle antal bookinger i området, biltrafik, vejrdata og meget mere kan du få aktuel viden om de kommende dage og ugers omsætning. Via denne platform vil du få adgang til værktøjer som business intelligence, kunstig intelligens og internet of things. Dermed får du mulighed for at ramme gæsternes behov mere præcist – og udvikle din forretning.

Fokuspunkter:

  • Data, indsigt og analyser
  • Produktudvikling
  • Forretningsudvikling
  • Samarbejde og netværk
  • Projekter