Gåtur Ribe

Oplev fortællinger fra Vadehavskysten som lydvandring

Foto: FlyingOctober

Destination Vadehavskysten lancerer i samarbejde med StoryHunt digitale lydvandringer i destinationen, der giver gæster mulighed for at lytte til spændende historier og udforske området med selvguidede ture.

13.05.2024

I samarbejde med StoryHunt har Destination Vadehavskysten lanceret forskellige lydvandringer i destinationen for gæster og lokale, og allerede nu er første tur klar i Ribe.

Her træder man ind i det historiske hjerte af Ribe og hører byens spændende fortællinger igennem en lydvandring på egen hånd. Dette er kun den første af flere lydvandringer, der er på vej fra Destination Vadehavskysten.

"Vi arbejder med at skabe helårsturisme og tiltrække flere gæster uden for højsæsonen, hvor vi har plads. Igennem StoryHunt, kan vi skabe oplevelser udenfor sæsonerne, hvor vi ikke er afhængige af, at der skal afsættes ressourcer til for få gæster", siger projektleder Rasmus Sømod.

For at høre fortællingerne skal gæsten kun bruge sin telefon og evt. et headset. Så åbner historierne sig, mens man følger en rute ved hjælp af telefonens gps.

"Vi har masser af historier i området, som vi gerne vil fortælle og vores overnatningssteder har mange gæster, der efterspørger ture på egen hånd", siger han.

StoryHunt

Foto:StoryHunt

Den personlige guide er stadig vores primære produkt.

Destination Vadehavskysten ønsker at skabe oplevelser hele året, men produktet kan stadig ikke erstatte den personlige guide.

"Vores guider i destinationen og hos vores attraktioner er stadig vores primære produkt, da det personlige møde med en lokal er noget helt særligt, der hverken kan eller skal erstattes, men lydvandringerne åbner op for nogle muligheder, hvor vi både kan skabe oplevelser udenfor sæsonen og f.eks. guide gæsterne væk fra masserne, og udenom fredet natur", siger Rasmus Sømod.

Du kan finde lydvandringerne og høre alle historierne, der venter for at blive fortalt på vadehavskysten.dk

 

For yderligere information
Kontakt: Projektleder Rasmus Sømod, rs@vadehavskysten.dk, 51 21 29 92

Find lydvandringerne HER