©  Foto:

Fotospot - Marbæk

Marbæk

Er du naturfotograf? Så er Marbæk lige noget for dig. Marbæk Plantage er et større naturområde i udkanten af Esbjerg, med et helt specielt varierende landskab grænsende op til Vadehavet.

Marbæk udgør 1.300 ha og består af skov, søer, lyngheder og er en del af Nationalpark Vadehavet. Området har en helt masse naturskønne fotolokationer, som har hver sin charme på alle årstiderne. Her er udvalgt et af de bedste spots nedenfor:

DÆMNINGSBROEN VED DEN STORE SØ

Dæmingsbroen ved den store sø er beliggende ved Myrthuevej og er et af de bedste fotospots i Marbæk. Her kan landskaberne opleves på én gang. Søer, skov og dyreliv - samlet på ét sted. Spottet er et ideelt sted til dronefotografering, hvor dronen giver mulighed for at få Vadehavet med i baggrunden.

Spottet nåes ved at anvende vandrestierne ved Øen eller Mindestenen ved Marbæksgårdsvej og herfra bevæge sig ud på midten af Dæmningsbroen.

Nær spottet græsser en større flok af de skotske højlandskvæg, som anvendes til naturpleje i Marbæk, som man kan få nogle rigtig flotte billeder af.

Der findes parkeringsmuligheder på hjørnet af Myrthuevej og Kilometervej.