©  Foto:

Fotospot - Hjerting Strandpromenade

Hjerting Strandpromenade

Dette er et sted, hvor mennesker og natur mødes, og dermed et helt specielt sted at fotografere.

Den 660 meter lange strandpromenade strækker sig langs Vadehavet fra Hjerting Badehotel til Ho Bugt Sejlklub. Strandpromenaden er bygget i træ og består foruden den lange promenade af bænke, hængekøjer, volleyballbane og en pæleskov bestående af 37 pæle, hvor de højeste måler 5 meter.

Området har altså mange forskellige motiver både for fotografer og dronefotografer.

Hjerting Badehotel er et af de motiver man ikke må gå glip af. Det orange-hvide badehotel passer helt perfekt ind i omgivelserne med træpromenaden foran. For at få de bedste billeder af hotellet, kan man bevæge sig ud på havplatformen, som ved lavvande ligger på stranden og højvande fungerer som en flydende ø. Yderligere, er promenaden også helt ideelt for dronefotografer, hvor dronen giver mulighed for at få dele af pæleskoven i vandkanten med i forgrunden af billedet.

Når tidevandet trækker sig tilbage skabes nogle forunderlige formationer i sandet i vandkanten, hvilket giver et enestående motiv ud over Ho bugt med den ubeboede ø Langli i baggrunden. Her kan man også medtage pæleskoven, som giver en helt speciel forgrund til billederne.

Det anbefales at besøge stedet ved solnedgang, hvor farverne spejler sig i Vadehavet på en helt spektakulær måde.

Hjerting Strandpromenade ligger 9 km fra Esbjerg centrum og der er parkeringsmuligheder langs hele strandpromenaden.