©  Foto:

Hjerting Badehotel ved Esbjerg

Hjerting Badehotel er et førsteklasses hotel - kun 9 km fra Esbjerg centrum - smukt beliggende ved Vadehavet helt ned til børnevenlig strand.

Den sublime placering ved Hjerting Strand får Badehotellet til at smelte sammen med sine omgivelser. Størstedelen af vores værelser har en fantastisk udsigt over Vadehavet. Uanset, om man bor på et standardværelse, et strandværelse, en suite eller i en af vores huse, så fornemmer man Badehotellets nære miljø af strand, skov og hav; indretningen er lys og varm med naturlige materialer og maritim finesse.

I vores køkken tager vi udgangspunkt i det miljø, vi befinder os, i form af områdets råvarer, klassiske sammensætninger og få berøringer – hertil selvfølgelig, krydret med lidt personlig holdning og mening. Vi har en forkærlighed for den primitive og naturlige tilgang til spisning, hvor råvarer er lokale, og mad er noget man deler, må gerne efterlade et aftryk på tallerkenen. Når gæsten genkender lokale råvarer og -smage, giver det anledning til en god snak hen over bordet, og det er med til at forstærke oplevelsen.

Du kan booke dit næste ophold på Hjerting Badehotel direkte på vores hjemmeside hjertingbadehotel.dk