Tilde Rudbeck fra Fanø

Mød Tilde Rudbeck fra Fanø

Foto: Vadehavskysten

Jeg hedder Tilde Rudbeck, jeg er 36 år. Jeg har to skønne unger på 12 og 14 år, Anna og Peter. Og så bor vi sammen med min mand Claus og hans tre børn. Så vi har fem dejlige børn tilsammen.

Vi bor ovenpå vores restaurant. Det er en familieejet restaurant. Mine forældre har haft den siden 2011 og jeg overtog den sammen med min søster i 2017.

Det er en frokostrestaurant og en delikatesseforretning som forhandler alle de gode råvarer, vi har i Nationalpark Vadehavet og som vi omgiver os med hver dag.

Jeg har boet på Fanø siden jeg var to år gammel og så har vi flyttet lidt frem og tilbage afhængig af uddannelse og så videre men altid endt tilbage på øen.

Jeg elsker alt ved Fanø. Der er en helt fantastisk ro herovre, det er nogle skønne mennesker der bor her.

Nu bor vi inde i storbyen Nordby, så det er om at komme ud i naturen når vi har fri. Vi tager her til Sønderho og bruger havnen hernede og naturen og klitterne, og spiser en dejlig frokost.

Man skal tage på ferie ved Vadehavskysten fordi det er skønt.

Man sænker skuldrene, og nyder roen.

Du kommer ud i naturen.

Du skal ud til sælerne.

Du skal ud at samle rav og østers, og opleve alle de storslåede ting der er ved naturen.

Alle årstiderne er fantastiske at opleve her, for naturen ændrer sig rigtig meget.

Som I kan se nu står vi i et af de mest charmerende områder på Fanø, Sønderho. Selvom jeg har boet her stort set hele mit liv, så nyder jeg stadigvæk en gåtur i de små hyggelige gader og at kigge på husene og at nyde en søndag i Sønderho.

 

Med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse