B2B katalog

Meet & More katalog

Foto: Vadehavskysten

Salgskataloget for Meet & More kan ses her i engelsk version.

Om I ønsker et arrangement i den hyggelige gamle middelalderby Ribe, en fokuseret oplevelse på den lille ø Mandø med smuk og utæmmet natur, eller en konference i Esbjerg, Danmarks EnergiMetropol, afhænger naturligvis af formålet med jeres arrangement.

Fælles for dem alle er muligheden for spektakulære oplevelser ved Vadehavskysten. Her går himmel og hav i ét, og tidevandet bestemmer. Nationalpark Vadehavet er noget helt særligt og optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Her kan man kan opleve sælsafari, plukke friske østers fra havbunden og drikke champagne til eller opleve naturfænomenet ”sort sol”, når en million stære danser ballet på himlen. Store oplevelser, som dit møde eller din konference også vil blive husket for. Naturoplevelserne kan suppleres med musiske eller kulturelle events, kulinariske smagsoplevelser, golf, wellness eller anden forkælelse.

Vi trækker på en lang række dygtige møde- og konferenceaktører i området og hjælper gerne med at finde de helt rigtige partnere til jeres arrangement. Vi kalder kombinationen af professionelle mødefaciliteter og unikke oplevelser ved Vadehavet for Meet & More.

Se bladrefil her