©  Foto:

Tjen penge på outdoor gæster - eksklusivt for overnatningssteder på Vestkysten

For overnatningssteder, der vil tiltrække og tjene (flere) penge på vandre- og cykelturister.

Hvem kan deltage?
Det kan både være overnatningssteder, der ligger i tilknytning til Vestkystruten (National cykelrute 1) og/eller andre rekreative områder, som gør outdoorgæster til en relevant målgruppe for dit overnatningssted.

Kurset består af to workshops, ét webinar og mulighed for 1:1 rådgivning efter behov. Slagets gang ledes af Kasper Møgelvang fra firmaet Den Gule Elevator.

WORKSHOP 1
Outdoor - din mulighed for flere gæster og mersalg
Outdoor rummer i disse år en oplagt mulighed for vækst. Specielt udenfor sommersæsonen. På denne workshop kigger vi nærmere på målgruppen og hvordan I som overnatningssteder kan tiltrække og tjene penge på outdoorgæster.

Tid: 1 februar 2022 kl. 10.00-15.00
Sted: Danhostel Esbjerg, Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg

WEBINAR
Turoperatør - en genvej til flere gæster
Turoperatører kan være en indgang til nye markeder og målgrupper. På webinaret får vi "besøg" af en turoperatør, der fortæller om hvad de kigger efter hos samarbejdspartnere og hvordan man som overnatningssted kan gøre sig interessant.

Tid: 3. marts 2022 kl. 10.00-15.00
Sted: online, deltagerne vil modtage et link pr. mail.

WORKSHOP 2
Outdoor - nå de rigtige målgrupper med dine budskaber
Præcise budskaber med fokus på turisternes behov, samt god anvendelse af egne platforme og fortjente kanaler kan gøre en stor forskel. På denne workshop sættes der fokus på at omsætte budskaber og nå de rigtige målgrupper på forskellige kanaler for at generere salg. Mulighed for sparring efterfølgende.

Tid: 15. marts 2022 kl. 10.00-15.00
Sted: Danhostel Esbjerg, gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg

Er du forhindret i at deltage på disse datoer, er der også mulighed for at tilmelde sig de samme workshops, der afholdes på følgende tidspunkter og steder:

Workshop 1
2. februar på Hotel Skjern, Bredgade 58, Skjern - eller 3. februar på Rønnes Hotel, Slettestrand.

Workshop 2
16. marts på Hotel Fjordgården, Ringkøbing – eller 17. marts på Hotel Løkken Strand, Løkken.

Udover workshops og webinar, vil der være mulighed for individuel rådgivning og der vil blive produceret fælles billed- og videomateriale, som kan bruges i sin markedsføring. Deltagere i forløbet vil også få mulighed for at søge en pulje til forbedring af cykelservice faciliteter.

Det er gratis at deltage, men da workshoppen finansieres af Erhvervsfremmebestyrelsen skal vi alle udfylde nogle papirer, dvs. samtykkeerklæring (Gdpr), tidsregistrering, Partnererklæring og De Minimis. Det lyder besværligt, men det er det ikke, vi har udfyldt papirerne på forhånd, så i bare skal kontrollere og underskrive dem.

Tilmelding senest 17. januar til Poul Therkelsen, pt@vadehavskysten.dk