Grøn oplevelse
©  Foto:

Scandic Olympic Esbjerg - møder og konferencer

Bo i nærheden af shopping og seværdigheder når du holder møder og konferencer i Esbjerg. Vores værelser er komfortable og velindrettede med moderne faciliteter og fri Wi-Fi.

I vores restaurant sørger vores dygtige kokke for god mad til dig med veltilberedte og tidssvarende retter. Baren er naturligvis også åben til en forfriskende drink efter en arbejdsdag. Den inkluderede morgenmadsbuffet, som tager hensyn til alle sanser og ønsker, giver et perfekt afsæt til en ny dag i Esbjerg.

Hos os finder du høj komfort, personlig og smilende service og ægte Scandic atmosfære.

Møde hos os
Scandic Olympic, Esbjerg er det perfekte mødested med et lyst og veludstyret konferencelokale på 58 kvm. Vi kan hjælpe med alle slags møder, kurser og konferencer fra 2 op til 30 personer. Ud over standardkonferenceudstyr kan vi fremskaffe alle former for AV-udstyr på forespørgsel. Vi gør tingene klar efter dine ønsker i god tid før arrangementet. Og vi sørger undervejs for, at alle føler sig godt tilpas. Vi har overskud til at levere en god service og tilbyde særlig behandling af alle deltagere. Her forsvinder ingen i mængden.

Værelser
Vi har 148 veludstyrede værelser og gode parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af hotellet, samt overvåget parkeringspladser i kælderen. Alle vores værelser har eget bad og toilet og er udstyret med strygejern- og bræt, hårtørrer, trådløst internet og TV med mulighed for at koble egne medier til via eget HDMI kabel. Standardværelserne er tæller både værelser med enkeltseng, queen size seng (140 cm) eller twin senge (2x90 cm). Plads til 1-2 personer.

Vores superior værelser er 16 kvm og har trægulve, Nespresso maskine og flere FACE Stockholm produkter. Superior værelserne har en lænestol til afslapning og er tilbyder både twin senge (2x 90 cm) eller King Size seng (180 cm). Plads til 1-3 personer.

Ekstra komfort finder du i vores Junior Suiter. De er 27-31 kvm med trægulv, superior faciliteter og badeværelse med badekar. Værelserne er udstyret med et lille te køkken og har King Size seng (180 cm). Plads til 1-4 personer. Du kan også nyde udsigten til den travle Esbjerg havn med Fanø i baggrunden fra din private altan.