Scandic Olympic Esbjerg

Bo komfortabelt på Scandic Olympic i Esbjerg bymidte tæt på shoppingmuligheder, kulturtilbud og seværdigheder.

Bo tæt på masser af shopping muligheder og seværdigheder. Vores værelser er komfortable og velindrettede med moderne faciliteter og fri Wi-Fi.

I vores restaurant forkæler vores dygtige kokke dig med veltilberedte og tidssvarende retter og vores bar er naturligvis åben til en forfriskende drink. Den inkluderede overdådige morgenbuffet, som tager hensyn til alle sanser og ønsker, giver et perfekt afsæt til at udforske Esbjerg og omegn.

Hos os finder du høj komfort, personlig og smilende service og ægte Scandic atmosfære.

Hvis du skal arrangere et møde eller en konference, har vi også et lyst og veludstyret mødelokale med gratis wi-fi og gode parkeringsfaciliteter til alle mødedeltagere.

Værelser
Vi har 148 veludstyrede værelser og gode parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af hotellet, samt overvåget parkeringspladser i kælderen.

Alle vores værelser har eget bad og toilet og er udstyret med strygejern- og bræt, hårtørrer, trådløst internet og TV med mulighed for at koble egne medier til.

Standardværelserne er tilgængelige med enten en enkeltseng og en sovesofa, 2 enkeltsenge (2x90 cm) eller en queen size seng (140 cm). Plads til 1-2 personer.

Vores superiorværelser er 18 kvm og har trægulve. Superiorværelserne har en lænestol til afslapning og er tilgængelige med en queen size bed (140-160 cm) eller to enkeltsenge. Plads til 1-2 personer.

Ekstra komfort finder du i vores Superior Plus værelser. De er 27-31 kvm med trægulv og et ekstra stort badeværelse med bruser. Værelserne er udstyret med et lille te køkken og er tilgængelige med 2 enkeltsenge (105x200 cm). Plads til 1-4 personer. Du kan også nyde udsigten til den travle Esbjerg havn med Fanø i baggrunden fra din private altan.

Be Happy Pass - gratis fordelskort
Dit pas til verdens bedste børneferie. Når du bor hos én af vores overnatningspartnere, får du et Be Happy Pass. Det er gratis. Og fyldt med tilbud. Se alle tilbud på behappypass.com