Rudbecks Ost & Deli på Fanø

Med en baggrund i landbruget er forståelsen for råvarerne integreret i hele familien, hos Rudbecks har vi fokus på en helstøbt oplevelse - hele vejen fra jord til bord.

Vi sætter en ære i at bruge de fremragende lokale råvarer fra Nationalpark Vadehavet, som vi med glæde & innovation videreudvikler til klassiske smagsoplevelser der kan nydes i vores frokost restaurant. Vi bruger tid på maden, gæsterne og ikke mindst oplevelsen, fordi vi brænder for det & med fordybelsen kommer det unikke frem.

Det er netop det, der er vores ønske at servere for Jer.

Vi kan blandt andet byde på Oste fra Enghavegaard Osteri, Chorizo fra Varde Ådal Lam, Pålæg fra Slagter Christiansen på Fanø, Chokolade fra  Temper i Ribe, oste fra Kristiansminde, Hedeagergård og Jernved, Fanø Skibsrom, Fanø Honning, Fanø Bolsjer, Fanø Te, Fanø Laks, oksekød fra Sønderho Gårdbutik. Vi producere selv smør, is, brød, kager, marmelade, sennep, kryddersnapse, solbærrom, kryddersalte og pötkäse i vores lille produktionskøkken. I restauranten byder vi på klassiske danske frokost retter, heriblandt landgangsbrød, smørrebrød, æggekage & bakskuld, varierende efter årstiden. Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores lille delikatesse butik & frokost restaurant.