©  Foto:

Ribe - Danmarks ældste by

Stemningen i Danmarks ældste by er helt speciel og byen summer af historie, kunst, butikker og hyggelige restauranter. 

Ribe tiltrækker besøgende fra hele verden, som fascineres af byens 1300 år gamle historie og den utroligt smukke og charmerende bykerne. Her leves dagligdagen i middelalderlige omgivelser, men byen er på ingen måde en kulisseby - tværtimod. En lang række spændende aktiviteter præger byen året rundt og er med til at gøre byen interessant for store og for små. Stemningen i Danmarks ældste by er helt speciel og byen summer af historie, kunst, butikker og hyggelige restauranter. 

Ribe grænser op til Nationalpark Vadehavet, hvor der dagligt udspiller sig en teaterforestilling med fantastiske naturfænomener. Nationalparken kan opleves til fods, på cykel, i bil eller var det noget med en traktortur over havbunden til Mandø? I Ribe kan du komme helt tæt på naturen.

Er der behov for afveksling under ferien, er det rart at vide, at nogle af Sydvestjyllands skønne badestrande kan nås indenfor en time og at også Legoland kun ligger en lille times kørsel væk. Tættere på mod nord ligger Sydvestjyllands største by Esbjerg, der byder på stolte traditioner indenfor musik og som i øvrigt også har en lang gågade.

Besøg velkomstcentret i Ribe eller vores hjemmeside og lad os hjælpe dig til en uforglemmelig ferie i Danmarks ældste by.