©  Foto:

Ribe Camping - Feriecenter

Ribe Camping tilbyder camping og hytteferier ved Vadehavet i europæisk topklasse. Her er atmosfære, personlig service, store legeområder og rengøring i særklasse.

En af de bedste campingpladser i Danmark – kun 1,5 km til Ribe. Overnatning for campingvogne, autocamper og telte. Udlejning af TimeOut telte, moderne feriehuse og Penthouse lejlighed med tagterrasse og jacuzzi.

Følg os på/Follow us/Folgen Sie uns Facebook Instagram Linked in

I ly af skoven nord for Ribe ligger Ribe Camping fint placeret med kun 1,5 km til Ribe Centrum og lige midt i Nationalpark Vadehavet. Her forenes et væld af aktiviteter og events for alle henover hele året med pladsens nye og moderne servicebygninger, el pladser, store komfortpladser, autocamperpladser med egen træterrasse, og skønne feriehuse indrettet i bindingsværk som de gamle huse i Ribe eller i ægte hyggelig nordisk sommerhus stil. Pladsen har med sin beplantning og indretning en rigtig hyggelig atmosfære, og er perfekt for både weekendophold, familieferier, familietræf, foreninger, parferier, ferie med hund mv. Ribe Camping har åbent hele året og med sin geografiske placering er den et godt udgangspunkt for både de kulturelle- og enestående naturoplevelser der findes i hele Syd-, Sønder- og Vestjylland. Her kan I føle jer hjemme, når I er ude, og I skal være så hjertelig velkommen – hilsen Team Ribe Camping

Faciliteter Camping-, telt-, og komfortpladser med el Autocamperpladser med terrasser Quickstop for autocampere Nordeuropas eneste drejeskiveplads til campingvogne Udlejning af TimeOut telte Udlejning af moderne feriehuse i bindingsværk eller nordisk sommerhus stil Udlejning af penthouselejlighed med jacuzzi Opvarmet udendørs swimmingpool 1/6-31/8 Café, minimarked og bageri Legepladser med klatretårn, hoppepude, mooncarbane, boldbane, trampoliner m.m. Dyrehus med klappe/kæledyr Hundeskov Aktivitetsprogram i skoleferier. Koncerter, events, fællesspisninger mv. henover hele året Nye moderne fællesbygninger med storkøkkener og fællesrum Grillhus Fest- og aktivitetssal til 180 pers.

Bestilling: book online, send en mail eller ring.