Gå til indhold
©  Foto:

Lustrup Farmhouse - ferielejligheder nær Ribe

Lækre og lyse ferielejligheder i landlige omgivelser tæt på Ribe, Danmarks ældste by og tæt på Ribe VikingeCenter.

Fra at være en arbejdsgård med rødder tilbage til 1927, er Lustrup Farmhouse i dag en feriedestination med 6 lyse og hyggelige ferielejligheder med rustik charme. Et smukt og fredfyldt sted omgivet af mark, sø, skov - og med spændende attraktioner et stenkast væk. En varm og venlig atmosfære, der favner vores gæster og bidrager til den særlige oplevelse.

Den smukke by Lustrup ligger tæt på Ribe. Kun 5 minutters gang fra det populære Ribe VikingeCenter og en 15 minutters cykeltur fra midtbyens gamle kvarterer. Medbring gerne cykler.

Overblik over lejligheder
4 farmhouse lejligheder, 101 m2, sover max 6 personer. Alle med egen terrasse.
1 farmhouse lejlighed, 63 m2, stue plan, sover 2 personer. Privat terrasse.
1 farmhouse lejlighed, 60 m2, første sal, sover 2 personer. Hyggeligt layout.

Der er alt køkkenudstyr med opvaskemaskine, vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler og grill stilles til rådighed, Fri WI-FI og parkering. Der er en legeplads til de mindste med gyngestativ, legetårn og legehus. Der betales et mindre beløb for rengøring, sengelinned, håndklæder og babyseng (hvis det ønskes).

Alle ferielejligheder er røgfri og husdyr er ikke tilladt.

Priserne er per lejlighed og prisen inkluderer el- og vandforbrug. Vi accepterer bookinger af minimum 2 overnatninger / minimum 5 overnatninger i july/august.

Se priser - www.lustrupfarmhouse.dk

Follow us: