©  Foto:

Hundeskove i Tønder kommune

Hundeskove i Tønder Kommune

Hunde skal altid være i snor, men fra 1.10.-31.3. må de gerne være løs på stranden (Rømø). Ellers kan man besøge en hundeskov, som er åbent hele året rundt. Her må hunden boltre sig frit, men skal alligevel være under kontrol. Hundeskove i Tønder Kommune er som regel hegnet ind og ligger naturskønt, med bord og bænke i nærheden til hundens mennesker og vandrestier, som inviterer til en længere tur.

  1. Hundeskov i Tønder, beliggende ved Kampvognsvej ved Tved nord for TønderDen er kommunens største hundeskov med ca. 13 ha skov, mark og sø. Bemærk: Området er ikke hegnet ind!
  2. Hundeskov syd for Løgumkloster, Damhusvej. En fin vedligeholdt lille hundeskov med træer og åbent areal. 
  3. Hundeskov mellem Skærbæk og Toftlund i nærheden af Renbæk. Kør hovedvejen 175, efter Renbæk fiskesø går Klostervejen til venstre. Efter 600 m ligger hundeskoven på venstre side.
  4. Hundeskov Lindet Skov ved Arnumvej/Allerupvej. Hundeskoven har en størrelse på 10,5 ha med mest nåletræ-beplantning, tæt ved parkeringspladsen Arnumvej.
  5. Hundeskov i Toftlund bag ved Toftlund Hallerne, Stationsvej. En lille hundeskov tæt ved byen.
  6. Hundeskove på Rømø. Rømø har tre hundeskove: vest for Lakolk camping og tæt ved stranden; i Vråby plantage midt i skoven og i Kirkeby plantage, tæt ved parkeringsplads ved Havnebyvejen..