©  Foto:

Fanø Krogaard

Dit andet hjem på den modsatte kyst - kun 12 minutters sejlads fra Esbjerg havn - med udsigt over Vadehavet og fokus på nærvær, kvalitet, lokale råvarer og økologi.

Fanø Krogaard er en nyfortolkning af det klassiske kro-koncept, hvor nærvær, god kvalitet og skønne omgivelser forenes. Vores 20 værelser og vores spisested er smukt indrettet med respekt for Fanøs historie og Krogaardens oprindelse.

Vi har gjort os særligt umage med at indrette vores skønne værelser, for at give dig den unikke stemning af Fanø Krogaard, hvor charme og sjæl er essentielt. Kunst og møbler er håndplukkede, så du kan bo i en autentisk atmosfære med en blanding af vintage, antik og tidløst, dansk design.

Kun 12 minutters sejllads fra Esbjerg er den nyrenoverede kro placeret i absolut første række med frit udsyn til Vadehavet og sandbankerne, hvor sælerne dagligt holder til. Den fantastiske udsigt kan nydes fra vores store terrasse, der også byder på et orangeri med pejs til de køligere dage. Her kan du nyde klassiske retter fra vores køkken, hvor kvalitet, lokale råvarer og økologi er i højsædet.

På Krogaarden er mad noget man samles om, for at dele med hinanden, ved at smage og opleve i fællesskab.

 

Læs restaurantanmeldelse af Fanø Krogaard.