©  Foto:

DanCenter Blåvand

DanCenter Sommerhusudlejning omkring Esbjerg

DanCenter er én af ​​de største udbydere af sommerhuse i Danmark. Omkring Esbjerg kan du leje mere 1.000 sommerhuse og derfor let finde et hus til din ferie. Vælg eksempelvis om det skal være et lille hyggeligt hus til en god pris, eller om du i stedet ønsker mere komfort i et luksussommerhus med spabad, sauna og måske swimmingpool.

Vi har også sommerhuse, hvis I er en større gruppe af venner der skal af sted (op til 24 personer). Vælg eksempelvis vores "aktivitetshuse", hvor I kan fordrive tiden med bordtennis, billard eller lignende faciliteter.

Tag hunden med i sommerhus
Ønsker du at tage din hund, kat eller måske dit marsvin med på ferie, så behøver du ikke at bekymre dig om at skaffe “babysitter”. I en stor del af DanCenters huse kan du nemlig tage husdyr med. Vælg blot “kæledyr tilladt” som søgekriterie, når du søger sommerhus.

Lej sommerhus til korte ferier eller weekendophold
Det er ikke kun muligt at leje sommerhus på ugebasis. Hos DanCenter kan du vælge at leje et hus for blot 2 dage. Derfor kan du komme af sted på et weekendophold i sommerhus eller holde en forlænget weekend i forbindelse med forårets helligdage såsom, Påske, Pinse eller St.. Bededag.   

Populære sommerhusområder nær Esbjerg
Omkring Esbjerg ligger nogle af Danmarks bedste og mest populære sommerhusområder. Besøg eksempelvis Fanø, som ligger en kort sejltur fra Esbjerg eller Blåvand som blot ligger 30 km fra Esbjerg. Begge steder har DanCenter et lokalkontor, hvor du kan få hjælp, hvis der opstår spørgsmål før, under og efter din ferie. Det er også på lokalkontoret, at du afhenter din nøgle.

Lej et sommerhus nær Esbjerg med DanCenter Sommerhusudlejning på www.dancenter.dk

Vi ser frem til at se dig!