©  Foto:

Blokart Skole | Club Fanø

Blokart er noget af det sjoveste, du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner. 

Blokart er populært sagt en optimistjolle på hjul, og det er noget alle kan lære på 10 minutter. Vores instruktører har 6 års erfaring med blokart på Fanø og det handler primært om at lære lidt om vind og vindretning og om hvordan man vender.

Blokart er både for voksne og børn. Hvor gamle børn skal være for at kunne køre selv, afhænger lidt af barnets størrelse og vægt samt vejrforholdene. Normalt vil børn fra 11 års alderen kunne køre selv. Til mindre børn har vi blokarts med sidevogn, så barnet kan køre sammen med en voksen.

Det er absolut ikke farligt at køre med Blokart. Du får udleveret hjelm og handsker og du sidder fastspændt i køretøjet i en sikkerhedssele. Du skal først og fremmest huske på, at du ikke er alene på stranden og bør derfor tage hensyn til de andre trafikanter på stranden.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke lejer blokarts ud uden at vores instruktør er med. Selvom det ikke er farligt, er det vigtigt for os at være på stedet og kunne hjælpe dig, så du får den bedste og sikreste oplevelse.