Vadehavskysten
Inspiration til

unikke oplevelser

Møder på Ribe VikingeCenter | Møder og konferencer ved Vadehavet

Unikke oplevelser til alle sanser

Storslåede naturoplevelser som sælsafari eller østerssafari, som plukkes fra havbunden. Spændende attraktioner som Ribe VikingeCenter, Vadehavscentret, Tirpitz eller Fiskeri- og Søfartsmuset. Smagen af Vadehavet på vores gode restauranter - alt er med til at gøre din konference eller arrangement til en succes.

Vi støtter ideen om en bedre verden for os alle, derfor har vi gjort det synligt for dig at se, hvilke FN-udviklingsmål eller andre bæredygtige løsninger virksomhederne arbejder med.

Unikke kulturoplevelser

Tag på rundvisning på en borerig, på Vadehavscentret eller i Ribe, Nordens ældste by. Meet & More byder på mange muligheder for at du og dine kollegaer kan få en mindeværdig kulturel oplevelse med hjem.

Inspirerende mødeaktiviteter

Blokart, golf, bowling, lasergame, bumperballs, bowcombat, Escape Room og meget mere, er blot få inspirerende aktiviteter Meet & More tilbyder som et frisk pust til mødet.

Spisesteder og lokaliteter

Vadehavsområdet er rig på råvarer og ildsjæle til at forarbejde dem. Restauratørerne henter gerne selv råvarerne, så de ved, hvor de kommer fra, og kan fortælle deres historie.