Unikke oplevelser

Foto:Vadehavskysten&Vadehavskysten

Unikke oplevelser til alle sanser

Storslåede naturoplevelser som sælsafari eller østerssafari, der plukkes fra havbunden. Spændende attraktioner som Ribe VikingeCenter, Vadehavscentret eller Fiskeri- og Søfartsmuset. Smagen af Vadehavet på vores gode restauranter - alt er med til at gøre din konference eller dit arrangement til en succes.

Vi støtter ideen om en bedre verden for os alle, derfor har vi gjort det synligt for dig at se, hvilke FN-udviklingsmål eller andre bæredygtige løsninger virksomhederne arbejder med.

Vores natur

Her kan du opleve sælsafari, plukke friske østers fra havbunden og drikke champagne. Eller du kan opleve naturfænomenet Sort Sol, når en million stære danser ballet på himlen. Store oplevelser, som dit møde eller din konference vil blive husket for.

Vores historie

Tag på rundvisning på et af områdets spændende museer eller i Ribe, Nordens ældste by. Vi byder på mange muligheder for at du og dine kollegaer kan få en mindeværdig og historisk oplevelse med hjem.

Vores "Meet and eat"

Vadehavsområdet er rig på råvarer og ildsjæle til at forarbejde dem. Restauratørerne henter gerne selv råvarerne, så de ved, hvor de kommer fra, og kan fortælle deres historie.

Møder og konferencer | Møde på Hjerting Strand
Møder og konferencer
Fanø
Bliv partner
Let at komme til | Meet & More
Gode forbindelser
Møder på Ribe VikingeCenter | Møder og konferencer ved Vadehavet
Presse