skip_to_main_content

Vester Vedsted Vingård - vineri, butik og restaurant

På Vester Vedsted Vingård har vi skabt et åndehul midt i naturen, her er tid, ro og kvalitet som vi gerne deler med andre.

Vester Vedsted Vingård er et lille familieforetagende, der danner rammen om et vineri, et mikrobryggeri, destilleri, en butik med salg af egne og lokale varer samt en hyggelig og stemningsfuld restaurant. 

Om dagen brasseri og udvidet kaffebord med konditorkager, om aftenen gourmet med hvide duge, levende lys og ekstra kræs for detaljen. 80 % af vores råvarer er fra små økologiske eller biodynamiske producenter. 

Vi tilbyder rammerne for et måltid eller en kaffestund nydt i en hjemlig og afslappende atmosfære med vore egne produkter som baggrund og kig til skoven, som er vores eneste nabo. 

Både dag og aften fornemmes stemningen af stille summen af aktivitet i produktionen. Nogle gange er det dufte fra ølbrygning, der siver ud fra det hellige vineri andre gange lette dampe af nydestilleret gin eller andre gyldne dråber. 

På vores hjemmeside kan du klikke dig frem til svar omkring vores produktion, vore varierede sortiment af hjemmeproducerede varer, køkkenets manifest, og alle de mange events, koncerter og workshops vi arrangerer i løbet af året.

Vi er blot 4 mennesker om at producere, kokkerere og servicere, derfor er du altid sikker på at møde passioneret personale, der er ret godt inde i næsten alle af arbejdsprocesserne hos os på Vester Vedsted Vingård.