Gå til indhold
©  Foto:

Skimboarding | Club Fanø

Skimboard er en sjov aktivitet for alle der er glade for vand. Det kræver ingen særlige forudsætninger og kan dyrkes af både børn og voksne i alle aldre.

Det er en slags surfboard, men bruges i vandkanten på helt lavt vand. Rindby Strand er helt perfekt med et bredt stykke med 5-10 cm dybt vand.

Skimboardet er mindre end de traditionelle surfboards, og er uden finner. Boardet anvendes til at glide hen over vandets overflade. Det er faktisk lidt ligesom skateboarding. Når man har lært at balancere på boardet, kan man øve sig at lave nogle af de samme trick, som man kan lave på et skateboard.

Når man er blevet lidt erfaren eller har anden surfer erfaring, kan skimboards også bruges til bølger. Man bruger sit momentum fra stranden til at skimme ud til de brydende bølger, som man derefter fanger tilbage til land, svarende til den klassiske surfing. Dog typisk meget mindre bølger, da det stadig foregår tæt på land.

Prøv denne sjove vandsport sammen med vores instruktør. I løbet af timen vil i lære de basale teknikker i skimboarding og så igang. Hvor dygtig man bliver er op til egne fysiske evner.