Vadehavskysten

Sensommerkoncert med Jørn Jeppesen Trio i Skærbækcentret

Jørn Jeppesen er både musiker, sanger og komponist og var blandt andet med til at indspille albummet "Sange fra første sal".

 

Først som medlem af den banebrydende hip-hop gruppe, Rockers by Choice, senere som producer, sangskriver og gennem de sidste fire år; som sanger og solist med adskillige radiohits bag sig bl.a. monster hittet “Alt er godt”, som blev kåret som årets sommerhit i 2019 på P4.

Koncerten foregår onsdag den 18. august 2021 kl. 19.30. 

Derfor er det også oplagt at Chief 1 fejrer genåbningen af Danmark med en Alt er godt tour i August 2021.

Chief 1 medvirkede i Toppen af poppen i 2019. hvor han lavede flere succesfulde fortolkninger blandt andet Medina’s ”Synd for dig” og han viste sit værd som energisk og vedkommende solist.

Den 1. april 2021 udgav han sit andet soloalbum ”Kunsten i at være ligeglad”, der beskriver glæden ved livet, kærligheden, samt håbet som vi alle sammen skal huske.

Albummet mødte rigtig god kritik, og blev kåret til Ugens Album på P4, og var desuden oppe som nr. 1 på iTunes pop albums.

Publikum har erfaret at Chief 1, ikke kun er en Hip-Hop legende, men en sangskriver, sanger og performer, der formår at imponere, underholde og skabe kontakt til det brede publikum.