Gå til indhold
©  Foto:

Østers og bål med Vadehavscentret

Kom med på tur efter østers i Nationalpark Vadehavet og tilbered dem efterfølgende over bål til et lækkert Vadehavsmåltid.

Denne tur er en luksusudgave af den lille østerstur. I er afsted i en mindre gruppe og målet er at få lavet et lækkert Vadehavsmåltid over bål. 

Vi mødes på Vadehavscentret til en kort introduktion. Naturvejlederen vælger destinationen ud fra dagens vandstand, og efter introduktionen kører vi i egne biler til turens startsted. Vi går ud over den tørlagte havbund, til vi når østersene. Her kan man både se, smage og samle østers. Ud over østers kigger vi også efter andre spiselige ting i Nationalpark Vadehavet. Undervejs ser vi på fugle og bunddyr og nyder det særprægede landskab - og mon ikke naturvejlederen kan fortælle en ting eller to om det, der dukker op. Vandreturen er ca. 4 km, så her kan personer fra 8 år være med. 

Tilbage ved Vadehavscentret tilbereder vi efterfølgende de indsamlede østers og andre vadehavsdelikatesser over bål vha. lokale råvarer. Der bliver desuden serveret et glas bobler, som kan nydes til de rå eller tilberedte østers ved bålet.

Follow us: