Gå til indhold
©  Foto:

Nordby Wooldays Fanø

Denne helt unikke strikkefestival er siden dens oprindelse i 2005 blevet kult af den helt specielle slags.

Her finder man alt, hvad hjertet begærer af de klassiske elementer i en strikkefestival, såsom stande, workshops, foredrag og udstillinger, men når det så er sagt, så skiller Fanø Strikkefestival sig markant ud, idet det er her på øen, at begrebet "strikkefestival" er oprindelig er opfundet.

Arrangørerne Christel og Jørgen Seyfarth arbejder hvert år intenst på at give gæsterne en helt særlig oplevelse, og derfor satses der på at give ekstra unikke oplevelser i form af Fanøs kulturhistorie, smagsoplevelser, kunst og ikke mindst musikalsk underholdning, som er i verdensklasse.

For garvede strikkefestival-deltagere gælder det derfor om, at man - lige så snart programmet er på gaden - at sikre sig pladser til dette helt unikke arrangement.
Øen summer af kreativitet og glade festival-gæster, mens festivalen står på, og der er en dejlig varm atmosfære i både Nordby og Sønderho, som mærkes af alle, også de, der ikke interesserer sig for strik.

Vi kan varmt anbefale at komme til Fanø hvert år i den 3. weekend i september. Det er ikke uden grund, at vi har fået tilnavnet ”The knitting island”. Her lades alle batterier op på det helt store (strikke)kreativitets-barometer, og samspillet mellem øens smukke natur og alt det, man kan opleve, mens strikkefestivalen står på, efterlader alle med ønsket om at komme tilbage til næste år.