Gå til indhold
©  Foto:

Internationalt Vikingemarked på Ribe VikingeCenter

På Ribe VikingeCenter er der hvert år international vikingemarked, oplev fantastiske dage med vikinger, håndværkere, krigere, bueskytter, ryttere, gøglere og meget mere.

Vær med til det Internationale Vikingemarked på Ribe VikingeCenter. Oplev fantastiske dage med håndværkere, krigere, bueskyttere, ryttere, gøglere og andet godtfolk, når flere end 500 reenactors fra hele Europa slår lejr i vikingernes by, Ripa.

Til det Internationale Vikingemarked kan I opleve en helt enestående markedsstemning præcis som for 1300 år siden, da folk kom rejsende langvejs fra for at handle i Ribe. Det dufter af bål, mad og heste, og vinden bærer lyden af fremmede tungemål og brølende vikinger hen over pladsen. Her har I chancen for at gøre en god handel ved boderne, hvor der sælges alverdens skønne sager som plantefarvet garn, keramik, håndsmedede knive, lædervarer, træting og meget mere.

Ribe VikingeCenter summer af liv og oplevelser for hele familien. Markedsaktiviteterne kulminerer i weekenden med rideopvisninger, gøgleroptræden, musik og kampklare vikingekrigere kæmper til sidste blodsdråbe.