skip_to_main_content

Grøn mad på Vestkysten

Efterspørgslen efter vegetarisk og veganske retter går kun én vej, opad.

Destination Vesterhavet har hentet eksperter ind til at hjælpe jer, med at udvikle jeres egne simple signatur retter - med fokus på stor smag, lokale råvarer og gode køkkenprocenter!

Workshoppen giver viden om hvad gæsterne efterspørger, ligesom den giver jer en række værktøjer der kan løfte både bæredygtigheden og indtjeningen, herunder kalkulering, tværgående anvendelse af råvarer og reduktion af madspild.

Vigtigst af alt, så skal vi en tur i køkkenet, hvor kokkene vil dele ud af fif til sammensætning af sæsonbetonede grønne retter fra både det varme og kolde køkken, mens videndeling og netværk styrkes.

Inspirationsworkshoppen faciliteres af Tine Krebs, grøn chef i FOOD Organisation of Denmark i samarbejde med en række professionelle kokke.

Fra de samme får I, efter endt workshop, en times sparring og opfølgning på jeres menukort.

Sæt kryds ved den 15. November 2021.

Tilmelding og yderligere oplysninger om program, tid og sted til pt@vadehavskysten.dk. Frist for tilmelding er 1. november.

Arrangementet er en del af projekt ”Vækst- og værdiskabelse” og medfinansieret af Erhvervsfremmebestyrelsen.