Vadehavskysten

Esbjerg Havn og By - en utrolig historie 25.06

Tag med på en fantastisk bustur på Esbjerg Havn og i Esbjerg by, turen starter med et oplæg ved arkivchef Jørgen Dieckmann Rasmussen om Esbjerg Havns og Esbjerg bys historie.

Vi har fået mulighed for at genoptage nogle af de aktiviteter, der har været aflyst pga. og Corona-krisen, og får blandt andet mulighed for at gennemføre den planlagte havnetur, dog med et begrænset deltagerantal på 25 personer.

Foredrag og bustur, Esbjerg Havn og By - en utrolig historie

25. juni kl. 12.30

Havneturene opstod i et samarbejde mellem Esbjerg Byhistoriske Arkiv og Esbjerg Havn i forbindelse med Esbjerg Havns 150-års jubilæum i 2018. Turene er blevet så populære, at vi forsætter samarbejdet indtil videre. Arrangementet indledes med et oplæg ved arkivchef Jørgen Dieckmann Rasmussen om Esbjerg Havns og bys historie. Efter foredraget går deltagerne til Museumspladsen, hvor Darum Busser er parat til at tage deltagerne med en tur "på havnen" med en medarbejder Esbjerg Havn som guide. På turen kommer vi også ind på det afspærrede område, man normalt ikke har adgang til.

Billetsalg
Pris kr. 150,- pr. person. Max. 25 deltagere.

Billetterne kan købes i læsesalen, Esbjerg Byhistoriske Arkiv, Torvegade 47, Esbjerg, i åbningstiden mandag 10-12, onsdag 13-15 og fredag 10-12 eller i arkivets webshop: http://webshop-arkiv.esbjergkommune.dk

Ved større grupper er det også muligt at bestille en byvandring
Foredrag, rundvisninger i arkivet, byvandringer og lignende, der holdes uden for arkivets normale åbningstid, koster 387.50 kr. pr. time, når de afholdes på hverdage. Der beregnes minimum for tre timer. I weekends og på helligdage beregnes et tillæg på 50%. Der påregnes endvidere kørsel efter statens takster.