©  Foto:

Blæst fra Vest

En sjov og kreativ dag sammen med Blæst fra Vest

Fredag d. 16. august kl. 9.00 – 14.00 er for tilmeldte institutioner.
Lørdag d. 17. august kl. 10.00 – 16.00 er for alle som har lyst til at deltage.

Blæst fra Vest er en lokal virksomhed, der bringer Vestkystens rige historier til live gennem engagerende formidling og spændende events. Vi skaber lærerige oplevelser, der vækker nysgerrighed, stimulerer fantasien og inspirerer til at gøre en forskel. Vores koncepter er designet til at skabe nysgerrighed og underholde, mens de giver rig mulighed for fordybelse i Vestkystens magi.

Hvad skal der ske på vores forskellige workshops?

  • Skab flotte perleplader! Slip fantasien løs med farverige perleplader! Skab alt fra finurlige tangål til sjove fisk, inspireret af Vesterhavets rige liv. Vores kreative skippere guider jer gennem teknikker og tricks, så jeres kreationer bliver levende.

  • Tryk din egen badge! Design og farvelæg dine egne badges med temaer fra Esbjergs fiskerihavn og Vesterhavets dybder. Arbejd med egne motiver og udvalgte illustrationer. Tag dine unikke badges med hjem som et skønt minde.

  • Mal på postkort og farvelæg flotte tegninger! Udfordr dig selv med farvelægning og vandmaling. Vælg mellem fortryllende motiver som fisk, sæler, vandmænd og Vesterhavets magiske havbund. Skab dit eget sjove postkort eller tegning, og lad kreativiteten blomstre.

  • Hjælp Bette Sild og de andre havdyr! Hvad gemmer der sig på bunden af havet under alt det skrald? Hjælp Bette Sild og de andre havdyr med at rense deres hjem og se, hvad der gemmer sig.

Gættelege og præmier
Alle, som deltager på dagen, er med i en quiz og lodtrækning med flotte præmier.

Pris
Der betales 30 kr. i deltagergebyr for at deltage lørdag d. 17. august.
(Inkluderet i prisen: En badge, en perleplade, postkort/tegning og andre aktiviteter).

Lokation
I kan finde os på Rødspættekaj ved Fiskernes Hus ud mod kajen.
Adresse: Fiskerihavnsgade 2A, 6700 Esbjerg

 

Mere information findes på blaestfravest.dk