Gå til indhold
Gavekort | Vadehavskysten

Giv din medarbejder en oplevelse

Foto: Vadehavskysten

Det er nu muligt at give sine medarbejdere et skattefrit gavekort eller en oplevelsespakke til en værdi af op til 1200 kr.

Som medarbejder, er det altid rart at vide, at ens indsats påskønnes - og hvad er mere motiverende, end gode oplevelser? 

Som en del af den nye finanslov er det blevet besluttet, at det i 2021 er muligt at give sine medarbejdere et gavekort eller en oplevelsespakke til en værdi af 1200 kr. - ganske skattefrit. Når du giver dine medarbejdere et gavekort til en oplevelse, er du samtidig med til at redde en branche, som har været særligt hårdt ramt som følge af de skærpede restriktioner i Corona-tiden. 

Har du spørgsmål til oplevelsesgavekort eller ønsker du at kombinere flere gavekort, så kontakt Meet & More medarbejder Cecilie Lykkegaard Nielsen cln@vadehavskysten.dk

Fugleshow i Glad Zoo | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Glad Zoo

Glad Zoo er en anderledes zoologisk have, her kommer du helt tæt på mange af de over 80 arter af dyr. I vores fugleshow kan du møde de imponerende rovfugle, og blive indviet i deres levevis og særegne personligheder.

Scandic Olympic

Vi tilbyder gavekort til hotelophold inkl. morgenbuffet, men også værdi gavekort som både kan bruges til hotelværelser og restauranter.

Vester Vedsted Vingård Gavekort | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Vester Vedsted Vingård

Køb et gavekort til Vester Vedsted Vingård, der er gavekort til rundvisninger, vinsmagninger, kage og kaffe og meget mere.

Udsigten fra Vadehavscentret | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Vadehavscentret

Vi laver gavekort på det beløb du ønsker, send os blot en mail på info@vadehavscentret.dk med information om hvad gavekortet skal bruges til.

Hjerting Badehotel | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Hjerting Badehotel

Vi tilbyder gavekort til overnatning, spisning i vores restauranter samt beløbsgavekort som kan benyttes på hele hotellet f.eks. spisning i vores restauranter eller til brug i vores butik.

Posthuset | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Posthuset

Giv et gavekort til en du holder af, vi tilbyder alt fra bio & burger pakker, til gourmet menu på Loftet.

Esbjerg Kunstmuseum | Biovision | Vadehavskysten
Torben E. Meyer

Esbjerg Kunstmuseum

Entrébillet til Esbjerg Kunstmuseum med mulighed for at se den helt nye udstillingssatsning Wunderkammer 3 - DNArt i krydsfeltet mellem kunst og DNA-forskning.

Esbjerg Kunstmuseums facade | Vadehavskysten
Torben E. Meyer

Esbjerg Kunstmuseum

Medlemskab af Esbjerg Kunstforening (årskort - husstand 250 kr.) - (firmamedlemskab 1500 kr. pr. 10 medarbejdere pr. år).

Porsborgs | Blåmuslinger | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Porsborgs

Hos Porsborgs Gastro Bar elsker vi mad, drikke og mennesker - og vores fornemste opgave er at give vores gæster en pivgod spiseoplevelse i hyggelige omgivelser. Du kan hos os frit vælge hvilket beløb, gavekortet skal lyde på. Vi glæder os til at se jer!

Fiskeri- og Søfartsmuseet | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Et årskort til Fiskeri- og Søfartsmuseet er en gaven der bliver ved med at give. Gaven kan bruges hele året, og der bliver løbende skabt events og aktiviteter, så der er altid en ny oplevelse! 
Årskort: 290 DKK pr. person. 
Entrébillet: 150 DKK pr. person. Børn under 18 år er gratis.

Turfærgen Mandøpigen | Mandø | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Turfærgen Mandøpigen

Giv dine medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige. Turbåden Mandøpigen tilbyder Sæl og østerssafari ture i den mægtige Nationalpark Vadehavet, oplev naturen der hvor vi mennesker er små, naturen er stor og der er langt til horisonten. 

Gavekort til Café Mandøpigen | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Café Mandøpigen

Frokost og madoplevelser i særklasse, med råvarer fra Nationalpark Vadehavet. Kan med fordel kombineres med en overnatning i idylliske omgivelser hos B&B Mandø.

Musikhuset Esbjergs facade | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Musikhuset Esbjerg

Musikhuset Esbjerg byder på spil-levende oplevelser for enhver smag. Uanset om dine medarbejdere er til koncerter, musicals, teater, standup eller opera, finder de det i Sydvestdanmarks største kulturhus.

Gift in a bottle | Fanø Bryghus | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Fanø Bryghus

Ohøj Landkrabbe - du sætter sejlet til en ægte øl oplevelse ved køb af et gavekort hos os.

Gavekort til Restaurant Ambassaden | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Restaurant Ambassaden

Hos Restaurant Ambassaden er man sikret gode smagsoplevelser i hyggelige omgivelser. Vores køkken laver mad ud fra tanken om økologi og bæredygtighed, hvorfor lokale og kvalitetsbevidste producenter vægtes højt. Giv din medarbejder et gavekort på et valgfrit beløb til en fantastisk spiseoplevelse på dejlige Fanø.

Gavekort til Esbjerg City | Vadehavskysten
Vadehavskysten

Esbjerg City

Esbjerg City har lavet et gavekort, der lever op til regeringens krav om at kunne give medarbejderne et skattefri gavekort på kr. 1200,- til restauranter, caféer og oplevelsesindustrien i midtbyen. Gavemodtageren kan selv håndplukke lige præcis den eller de oplevelser, som han eller hun så længe har ventet på. Gavekortene kan laves på et valgfrit beløb, dog minimum kr. 100,-

Kombinér flere oplevelser
Det er også muligt at kombinere gavekort til forskellige oplevelser, f.eks. ved at købe årskort til to forskellige museer, eller ved at kombinere entrébilletter med et gavekort til et restaurantbesøg. 

Ønsker du at kombinere flere gavekort, kontakt da Meet & More medarbejder Cecilie Lykkegaard Nielsen cln@vadehavskysten.dk

Gavekort til flere oplevelser | Vadehavskysten

Foto:Vadehavskysten

Cecilie Lykkegaard Nielsen | Vadehavskysten

Barsel - Turismekoordinator

cln@vadehavskysten.dk

Direkte:+45 29 28 75 55

Follow us: